Rychle a spolehlivě

Vízum do Ruska

znamka_sluzebni znamka_turistika

Realizujeme služby spojené s cestováním a především zprostředkováváme vízum do Ruska. Nabízíme jak vízovou podporu tak i samotné pozvání do Ruska, kromě toho můžeme zprostředkovat i letenky a pojištění. Na konzulát Ruské federace chodíme pravidelně a proto máme s vyřizováním ruských víz velké zkušenosti. Našim klientům garantujeme seriózní jednání, rychlost a příznivé ceny. V případě Vašeho zájmu o naše služby se na nás obraťte, rádi Vám pomůžeme.

Níže uvádíme pár základních informací, které Vám můžou pomoci se lépe zorientovat v problematice víz.

Vízum do Ruska – postup při vyřizování

Postup jak vyřídit ruské vízum zpravidla vychází ze tří základních požadavků: Na jak dlouho má být vízum vystaveno, na kolik dalších případných vstupů do země a také za jak dlouho je ho možné vyřídit. Proto nabízíme tyto možnosti podpory pro ruské vízum:

V případě krátkodobého pobytu do jednoho měsíce je proces jak zajistit ruské vízum (turistickévízum) velmi jednoduchý. Stačí si připravit platný pas, cestovní pojištění (stačí kopie smlouvy nebo karty o pojištění), fotografii , vyplnit vízovou anketu a podklady předat nám. Zákazník se ještě rozhodnete zda-li chcte mít ruské vízum vyřízené od 3 dnů a nebo od 7-10  dnů (výše ceny za vyřízení víza je různá) a my už vyřídíme vše potřebné a v rozmezí od 3 do 10 dnů Vám pas s ruským vízem předáme zpět.

V případě dlouhodobého pobytu je nutné mít sjednáno pro tyto účely ruské vízum (služební vízum, business vízum). Situace je podobná jako u víza pro krátkodobý pobyt, liší se jen tím, že proces trvá delší dobu. Narozdíl od víza na jeden měsíc pro ruské vízum na dobu delší, je nutné čekt na speciální pozvání, které vyřizuje naše strana. Údaje v pozvání pak určují druh víza. Tedy na jakou dobu pobytu a na kolik vstupů je vízum určeno. V naší nabídce máme všechny hlavní druhy víz na delší pobyt. Na 3, 6 a 12 měsíců. Nabízíme vyřízení víz na 3 měsíce pobytu od 5 dnů a nebo od 8 dnů, vízum na 6 a 12 měsíců  - vyřízení od 14 dnů a nebo od 40 dnů (výše ceny za vyřízení víza je různá, dle typu typu a délky pobytu).

V případě cizích státních příslušníků se může konzulární poplatek a doba vyřízení lišit od poplatků občanů ČR.
Obdobně je to u všech žadatelů, kteří dodávají vlastní pozvání – doba vyřízení na konzulátu se může různit. V některých případech například nelze vydat vízum express.
 

Zde můžete nalézt základní ceník a druhy pozvání i služeb: Ruské vízum ceny.

Dokumenty a podklady

Kvůli přípravě víza do Ruska je nutné si připravit následující dokumenty:

  • Cestovní pas, s platností min. půl roku po předpokládaném návratu z Ruska.
  • Kopii cestovního pasu – cizí státní příslušník doloží kopii pobytu v ČR a nebo doklad o zaměstnání v ČR.
  • Běžná úřední fotografie, formát 3×4 cm
  • Vyplněnou vízovou anketu, ke stažení zde: vízová anketa.  Formulář vyplňte pečlivě a uveďte všechna Vám známá data, požadovaná ve formuláři. V opačném případě se může stát, že se doba vyřízení prodlouží a nebo že Vám bude vízum zamítnuto. Máte-li vlastní pozvání, vyplníte vízový formulář On-line
  • Pozvání z ruské strany nebo turistický voucher s potvrzením. Pozvání rádi zajistíme my. Máte-li vlastní pozvání, vyplníte vízový formulář On-line
  • Potvrzení o cestovním pojištění do zahraničí (stačí kopie smlouvy nebo kartičky), je také možné požádat o sjednání pojištění u nás.

Ruské vízum pro děti, studenty

Ruské vízum pro vstup do Ruska potřebují i děti a dokládají stejné podklady jako dospělí. Osoby, které v RF studují, někdy neplatí poplatek konzulátu. Záleží na tom, jaké pozvání obdrží od zvoucí strany.